Рецепта за капучино с розова вода и бял шоколад

Състав: 1 капсула Dulsao do Brasil

100мл мляко

10мл розова вода

1 парче бял шоколад

Порции: 1 капучино

Начин на приготвяне

Затоплете чашата за капучино. Сложете парчето бял шоколад в нея. Пригатвяте предварително 40мл еспресо с капсула Dulsao do Brasil в чашата с шоколада.
Смесете млякото с розовата вода. Превърнете ароматизираното мляко в пяна в кафе машината си или в системата Aeroccino и я изсипете в чашата.

Нашите кафемелачки ще ви помогнат да смелите свежо кафе на зърна за всяка чаша капучино. Открийте нашата селекция тук:


Освен това, за любителите на кафе, предлагаме:

Искате ли да разгледате още? Посетете нашия магазин за кафе и открийте още повече продукти и предложения за вашето любимо кафе.