Съставки:

400гр марципан
50гр пудра захар
30гр какао
40–80мл еспресо ( напр. Zuiano Flash)
35мл балсамиков оцет
60 готови шоколадови кухи бонбони
150гр бял или черен кувертюр по избор

Начин на приготвяне

Смесете в една купа марципана, захарта, какаото, предварително подготвеното еспресо и балсамиковия оцет, докато се получи хомогенна смес. С помощта на шприц, запълнете шоколадовите кухи бонбони с готовата смес. Кувертюрът се затопля на водна баня и за завършек на бонбоните, се разлива върху тях. Около час се оставят на стайна температура да изстинат. Може да ги окрасите и с тъмния кувертюр по желание, като се оставят след това пак да се изстинат. Съхраняват се в затворен съд.
Да ви е сладко!