Насладете се на изкусително виенско кафе по оригинална рецепта, запазила се от XIX век до днес.

Състав: 

50мл горещо еспресо Julius Meinl - Poesia
30мл гореща вода
бита сметана за гарниране

Начин на приготвяне

Изсипете в чаша еспресото, а след него и горещата вода. Шприцовайте "шапка" от прясно разбита сметана върху напитката. Гарнирайте с горчиво какао на прах или ситно настърган шоколад по желание. 
Да Ви е сладко! 

За да получите перфектната основа за тази рецета, изборът на правилно кафе е ключов. Най-добрият резултат се постига с кафе на зърна:

Ако цените удобството, можете да разгледате хартиени дози кафе - идеални за бързо приготвяне с минимално усилие:

Подходящата техника за приготвяне също прави разликата. Ако обичате комфорт и прецизност, можете да заложите на нашите кафемашини роботи или кафемашини с дози. Търсите вдъхновение? Можете да се насладите на нещо различно с кафе Ноакафе РоялDabov кафе или кафе разтворимо - идеа;лно за по-леки версии на рецептата.