Виенско кафе

Насладете се на изкусително виенско кафе по оригинална рецепта, запазила се от XIX век до днес.
Състав:
50мл горещо еспресо Julius Meinl - Poesia
30мл гореща вода
бита сметана за гарниране
Начин на приготвяне
Изсипете в чаша еспресото, а след него и горещата вода. Шприцовайте "шапка" от прясно разбита сметана върху напитката. Гарнирайте с горчиво какао на прах или ситно настърган шоколад по желание.
Да Ви е сладко!
За да получите перфектната основа за тази рецета, изборът на правилно кафе е ключов. Най-добрият резултат се постига с кафе на зърна:
- Кафе Пелини на зърна;
- Кафе на зърна Julius Meinl;
- Капсули Или;
- Gimoka капсули;
- Капсули Cremesso;
- Кафе капсули Borbone.
Ако цените удобството, можете да разгледате хартиени дози кафе - идеални за бързо приготвяне с минимално усилие:
- Кафе дози Спетема - надежден избор за ежедневна употреба;
- Кафе Борбоне на дози - плътно, с автентичен италиански вкус;
- Кафе Кимбо дози - наситен аромат, перфектно балансиран за еспресо с кремообразна текстура.
Подходящата техника за приготвяне също прави разликата. Ако обичате комфорт и прецизност, можете да заложите на нашите кафемашини роботи или кафемашини с дози. Търсите вдъхновение? Можете да се насладите на нещо различно с кафе Ноа, кафе Роял, Dabov кафе или кафе разтворимо - идеа;лно за по-леки версии на рецептата.