Меню
Кошница

Кафе на зърна

Марка: Costa
Costa Coffee 100% Arabica 1кг. кафе на зърна  Това е уникален бленд от внимателно селектирани зърна, 100% Арабика, с произход Южна Америка. Средната степен на изпичане му придава балансиран интензитет, ярка киселинност и съблазнителна сладост, които провокират вашите сетива. С перфектно балан..
50.00 лв.
Costa Coffee Signature Medium Blend 1кг. кафе на зърна
очаквана доставка
Марка: Costa
Costa Coffee Signature Medium Blend 1кг. кафе на зърна  Експертно бавно печено за гладък и балансиран вкусов профил, постигнат от смесването на внимателно подбрани зърна арабика и робуста. Перфектен бленд от арабика и робуста с ясно изразен вкус на бисквитки, когато се комбинира с мляко.В същ..
45.00 лв.
Costa Coffee Signature Dark Blend 1кг. кафе на зърна
очаквана доставка
Марка: Costa
Costa Coffee Signature Dark Blend 1кг. кафе на зърна  Перфектен бленд от арабика и робуста с ясно изразен вкус на млечен шоколад, когато се комбинира с мляко. В същото време, приготвено на еспресо, това кафе е много пивко с наситен вкус на тъмен шоколад и печени ядки. Идеален за всекидневна к..
45.00 лв.
Costa Coffee Colombia 500гр кафе на зърна
очаквана доставка
Марка: Costa
Costa Coffee Colombia 500гр кафе на зърна  Колумбия е една от най-разпознаваемите страни, когато става въпрос за отглеждане на кафе. Това е 100% арабика с определен произход (кафето е един сорт на арабика и се отглежда в определн участък от фермата). Изпълнено с аромати и балансиранo с ..
28.60 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)

Costa Coffee, кафе на зърна, различни видове