bg

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • Mehmet Efendi турско кафе на зърна 1 кг
  Mehmet Efendi турско кафе на зърна 1 кг Мехмет Ефенди се прави от внимателно подбрани сортове Арабика. За разлика от други кафета, при чието производство по термичен път първо се извлича екстракт за производството на инстантно кафе, а в последствие зърната изкуствено се обогатяват с растителни мазн..
  с ДДС: 38.40лв
 • Mehmet Efendi луксозен подаръчен комплект за турско кафе
  Mehmet Efendi луксозен подаръчен комплект за турско кафе Мехмет Ефенди се прави от внимателно подбрани сортове Арабика. За разлика от други кафета, при чието производство по термичен път първо се извлича екстракт за производството на инстантно кафе, а в последствие зърната изкуствено се обогатява..
  с ДДС: 55.90лв
 • best-seller
  Mehmet Efendi турско кафе мляно в метална кутия 250гр
  Mehmet Efendi турско кафе в метална кутия Мехмет Ефенди се прави от внимателно подбрани сортове Арабика. За разлика от други кафета, при чието производство по термичен път първо се извлича екстракт за производството на инстантно кафе, а в последствие зърната изкуствено се обогатяват с растителни ма..
  с ДДС: 10.53лв
 • Mehmet Efendi caffe espresso турско кафе 250гр
  Mehmet Efendi caffe espresso 250гр Мехмет Ефенди се прави от внимателно подбрани сортове Арабика. За разлика от други кафета, при чието производство по термичен път първо се извлича екстракт за производството на инстантно кафе, а в последствие зърната изкуствено се обогатяват с растителни мазнини..
  с ДДС: 8.94лв
 • best-seller
  Mehmet Efendi турско кафе мляно 100гр
  Mehmet Efendi турско кафе, мляно 100 гр. Мехмет Ефенди се прави от внимателно подбрани сортове Арабика. За разлика от други кафета, при чието производство по термичен път първо се извлича екстракт за производството на инстантно кафе, а в последствие зърната изкуствено се обогатяват с растителни маз..
  с ДДС: 3.50лв
 • best-seller
  Mehmet Efendi турско кафе мляно в метална кутия 500гр
  Mehmet Efendi турско кафе в метална кутия, 500гр Мехмет Ефенди се прави от внимателно подбрани сортове Арабика. За разлика от други кафета, при чието производство по термичен път първо се извлича екстракт за производството на инстантно кафе, а в последствие зърната изкуствено се обогатяват с раст..
  с ДДС: 19.91лв