Меню
Кошница

Турско кафе

Марка: Mehmet Efendi
Mehmet Efendi caffe espresso 250гр Мехмет Ефенди се прави от внимателно подбрани сортове Арабика. За разлика от други кафета, при чието производство по термичен път първо се извлича екстракт за производството на инстантно кафе, а в последствие зърната изкуствено се обогатяват с растителни мазнини, ..
12.95 лв.
Марка: Mehmet Efendi
Mehmet Efendi турско кафе в метална кутия, 500гр Мехмет Ефенди се прави от внимателно подбрани сортове Арабика. За разлика от други кафета, при чието производство по термичен път първо се извлича екстракт за производството на инстантно кафе, а в последствие зърната изкуствено се обогатяват с раст..
24.70 лв.
Марка: Mehmet Efendi
Mehmet Efendi луксозен подаръчен комплект за турско кафе     Мехмет Ефенди се прави от внимателно подбрани сортове Арабика. За разлика от други кафета, при чието производство по термичен път първо се извлича екстракт за производството на инстантно кафе, а в последствие зърната изкуствено..
66.20 лв.
Марка: Mehmet Efendi
Mehmet Efendi турско кафе на зърна 1 кг Мехмет Ефенди се прави от внимателно подбрани сортове Арабика. За разлика от други кафета, при чието производство по термичен път първо се извлича екстракт за производството на инстантно кафе, а в последствие зърната изкуствено се обогатяват с растителни мазн..
49.00 лв.
Марка: Mehmet Efendi
Mehmet Efendi турско кафе в метална кутия Мехмет Ефенди се прави от внимателно подбрани сортове Арабика. За разлика от други кафета, при чието производство по термичен път първо се извлича екстракт за производството на инстантно кафе, а в последствие зърната изкуствено се обогатяват с растителни ..
13.10 лв.
Mehmet Efendi турско кафе мляно 100гр
очаквана доставка
Марка: Mehmet Efendi
Mehmet Efendi турско кафе, мляно 100 гр. Мехмет Ефенди се прави от внимателно подбрани сортове Арабика. За разлика от други кафета, при чието производство по термичен път първо се извлича екстракт за производството на инстантно кафе, а в последствие зърната изкуствено се обогатяват с растителни маз..
4.35 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)

Mehmet Efendi турско мляно кафе за джезве и кафемашина за турско кафе, както и Mehmet Efendi кафе на зърна