bg

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • new
  Hardy Universo съвместими капсули за Nespresso кафемашина
  Съвместими капсули за Nespresso Hardy Universo Тъмен и гъст каймак, с лек аромат на пресен орех и нотки на подправки това е кафе Universo. Кафените зърна Арабика и Робуста идват от Виетнам и Камерун. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Арабика и Робуста Интензитет: 5 от 5 Продуктът ..
  с ДДС: 8.50лв
 • new
  Hardy Decaffeinato съвместими капсули за Nespresso кафемашина
  Съвместими капсули за Nespresso кафемашина Hardy Decaffeinato Светлокафявият каймак, показва присъствието на Арабика от Централна и Южна Америка и Робуста от Африка и Азия. Състав: Арабика и Робуста Интензитет: 3 от 5 Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Опаковкат..
  с ДДС: 8.50лв
 • new
  Hardy Milano съвместими капсули за Nespresso кафемашина
  Съвместими капсули за Nespresso Hardy Milano 10бр Кремообразният каймак на кафе Hardy ясно показва силното присъствие на висококачествена Aрабика от Хондурас, Индия и Бразилия с фин аромат и лека киселинност. Отлична комбинация за ценителите. Състав: 100% Арабика  Интензитет: 3 от 5 ..
  с ДДС: 8.50лв
 • new
  Hardy Zanzibar съвместими капсули за Nespresso кафемашина
  Съвместими капсули за Nespresso Hardy Milano 10бр Кремообразният каймак на кафе Hardy ясно показва силното присъствие на висококачествена Aрабика от Танзания и Перу с фин аромат и лека киселинност. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Арабика  Интензитет: 4 от 5 Прод..
  с ДДС: 8.50лв
 • new
  Hardy Europa съвместими капсули за Nespresso кафемашина
  Съвместими капсули за Nespresso кафемашина Hardy Europa Тъмен и гъст каймак, с лек аромат на пресен орех и нотки на подправки това е кафе Europa. Кафените зърна Арабика и Робуста идват от Хондурас, Виеатнам, Бразилия и Камерун. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Арабика и Робуста Инте..
  с ДДС: 8.50лв