bg

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • new
  Hardy Europa кафе на зърна 1кг
  Кафе на зърна Hardy Europa 1кг Тъмен и гъст каймак, с лек аромат на пресен орех това е кафе Europa. Кафените зърна Арабика и Робуста идват от Хондурас, Виеатнам, Бразилия и Камерун. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Арабика и Робуста Грамаж: 1кг Продуктът е в срок на годност, напе..
  с ДДС: 38.90лв
 • new
  Hardy Milano кафе на зърна 1кг
  Кафе на зърна Hardy Milano 1кг Плътният каймак ясно показва силното присъствие на висококачествена Арабика и Робуста от Хондурас, Индия и Бразилия. Вкусен аромат с фини аромати на розово дърво лека киселинност и сладост се смесват в елегантен баланс Отлична комбинация за ценителите. ..
  с ДДС: 38.90лв
 • new
  Hardy Peru Био кафе на зърна 1кг
  Кафе на зърна Hardy Peru Био 1кг Висококачествено кафе с органична култура от хълмовете на Перу. Едно кафе от перуански височини. Лек аромат на лимон с привкус на кайсии, допринасят за лека киселинност. Истинско удоволствие за ценители. Състав: 100% Арабика Грамаж: 1кг. Да се съхра..
  с ДДС: 45.90лв
 • new
  Hardy Universo кафе на зърна 1кг
  Кафе на зърна Hardy Universo 1кг Тъмен и гъст каймак, с лек аромат на пресен орех и нотки на подправки това е кафе Universo. Кафените зърна Арабика и Робуста идват от Виетнам и Камерун. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Робуста Грамаж: 1кг Да се съхранява на сухо и прохладно мяс..
  с ДДС: 38.90лв
 • new
  Hardy Zanzibar Био кафе на зърна 1кг
  Био кафе на зърна Hardy Zanzibar 1кг Плътен каймак и с леки горчиви нотки, показват силното присъствие на висококачествен органичен сорт Арабика. Интензивната киселинност, добре балансирана със сладост, подчертава естествената елегантност на тази смес. Състав: Арабика и Робуста..
  с ДДС: 45.90лв