bg

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • Био мляно кафе Hardy Zanzibar ​250гр Плътен каймак и с леки горчиви нотки, показват силното присъствие на висококачествен органичен сорт Арабика. Интензивната киселинност, добре балансирана със сладост, подчертава естествената елегантност на тази смес. Състав: Араби..
  15.90лв
 • Мляно кафе Hardy Universo 250гр Тъмен и гъст каймак, с лек аромат на пресен орех и нотки на подправки това е кафе Universo. Кафените зърна Арабика и Робуста идват от Виетнам и Камерун. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Арабика и Робуста Грамаж: 250гр Да се съхранява на сухо и прох..
  12.90лв
 • Мляно кафе Hardy Milano 250гр Кремообразният каймак на кафе Hardy ясно показва силното присъствие на висококачествена Aрабика и Робуста с фин аромат и лека киселинност. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Арабика и Робуста Грамаж: 250гр Да се съхранява на сухо и прохладно място. ..
  12.90лв
 • Мляно кафе 250гр Hardy Europa Тъмен и гъст каймак, с лек аромат на пресен орех това е кафе Europa. Кафените зърна Арабика и Робуста идват от Хондурас, Виеатнам, Бразилия и Камерун. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Арабика и Робуста Грамаж: 250гр Продуктът е в срок на годност, нап..
  12.90лв