Меню
Кошница

Джин Тonino Lamborghini Original 0.700л

Джин Тonino Lamborghini Original 0.700л
Джин Тonino Lamborghini Original 0.700л
  • Stock: В наличност
  • Марка: Tonino Lamborghini
  • Модел: Джин Тonino Lamborghini Original
85.00 лв.

Бърза поръчка

Уважаеми клиенти, поръчките с бутона за "БЪРЗА ПОРЪЧКА" работят по следния начин:

  1. Моля, попълнете телефон за връзка и натиснете бутона „ИЗПРАТИ“.
  2. Наш оператор ще се свърже с Вас възможно най-скоро в работно време от 08:30 до 16:30, от понеделник до петък.
  3. След уточнение на брой продукти, начин и цена на доставка, метод на плащане и адрес за получаване, ще изпратим Вашата поръчка максимално бързо.

Джин Тonino Lamborghini  Original 0.700л

- 700ml
- 42% алкохол
- Произведен в Италия

Джин Tonino Lamborghini е първокласен висококачествен дестилат, произведен изцяло в Италия. Характеризират се цитрусови плодови нотки и интригуващ пикантен вкус, които придават на напитката очарователен Средиземноморски дух. Отличава се с интензивен и приятен аромат и сбалсамовата нотка на хвойна. Използваните растителни продукти са обработени индивидуално, за даизвлечете най-доброто от ароматните им компоненти; между тях, сицилиански портокали и лимони, разнообразие от цитрусови плодове, познати в цял свят. От италианската традиция в изкуството на дестилация и преработката на хвойна се ражда Lamborghini Gin, съвършенството на Made in Italy.

ЧИСТ ИТАЛИАНСКИ ДУХ
„Чист италиански талант“, историческото твърдение на марката Tonino Lamborghini, е адаптирано към новата линия спиртни напитки и с игра на думи се превръща в „Чист италиански дух“. Новата печалба придружава всички комуникации и събития на високоалкохолните първокласни напитки, произвеждани стриктно в Италия и посветени на международен клиент, който обича изобретателния и безкомпромисен характер на марката Bull’s.

Защо да закупите от Кафемания?

Добре дошли в света на Кафемания!
От 2015 година ние се стремим да доставим най-вкусното кафе във вашата чаша!
Нашата цел е да създадем виртуален рай, където любителите на ароматната напитка могат да се събират, да откриват нови вкусове и да споделят техники за приготвяне.
Визията ни е да бъдем водещ бранд при избора на кафе!
Нашата мисия е да ви вдъхновяваме и да създаваме незабравими моменти с всяка глътка.
От кафе на зърна и мляно кафе до кафе на дози и разнообразни видове кафе на капсули, при нас ще намерите богато разнообразие за вашето удоволствие. Допълнително предлагаме кафемашини, чайове и шоколади, за да задоволим всички вашите желания.
Изберете Кафемания и дайте на своя ден вкус на перфектно кафе!

Етикети: Джин , Tonino Lamborghini