Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
+359 (2) 439 8104
Безплатна доставка над 70лв.

LR VitaAktiv течни витамини 150мл

LR VitaAktiv течни витамини 150мл

44.90 лв.

Информация за продукта

LR VitaAktiv Течни Витамини 150мл

Течни витамини Vita Aktiv: Осигуряване на 10 витамина за организма!

Vita Aktiv може да се ползва от деца и възрастни. Може да е от полза за родителите, чиито деца отказват да ядат плодове и зеленчуци. Освен това не съдържа оцветители и консерванти. Vita Aktiv служи за дългосрочно снабдяване с витамини. Продуктът съдържа концентрати от плодове и зеленчуци, натурален е за тялото и се усвоява добре.
Витамините Витаактив се добиват изцяло от плодове и зеленчуци! Без синтетика и химия!

Препоръчителен прием: 5 мл дневно(чудесен дресинг за йогурт и сладкиши)
Грамаж: 150 мл

Снабдяване с витамини за цялото семейство.
Витамините са истински таланти за поддържане на здравето. Така например витамини D и B6 подпомагат имунната система, витамин B12 – клетъчното делене, а витамин B1 – здравето на сърцето.
Витамините участват в много жизненоважни функции на тялото. Набавянето им в достатъчни количества е съществена предпоставка за Вашето здраве. Само една чаена лъжичка Vita Aktiv покрива 100% от препоръчителния дневен прием за възрастни от 10 важни витамина.

Какво предлага VitaAktiv?
- Сигурно снабдяване с витамини!
- Компактен концентрат от 21 вида плодове и зеленчуци
- Покрива 100% от препоръчителния дневен прием от 10 витамина
- Без консерванти
- Без оцветители

Кои се нуждаят от VitaAktiv?
- Предимно онези, които не консумират плодове и зеленчуци
- Деца, които не обичат плодове и зеленчуци
- Хора, които не се хранят правилно поради начина си на живот
- Пушачи
- Онези, които консумират алкохолни напитки
- Онези, които имат здравословни проблеми, свързани с малабсорбция на витамините

От най-ранна възраст родителите ни ни втълпяват колко важни са витамините. По принцип осъзнаваме тяхното незаменимо действие и се опитваме да снабдим организма си с тях, като се храним с плодове и зеленчуци. Но във време, когато използването на химикали и вещества, стимулиращи растежа, е нещо обичайно, нашите опити може да не доведат до очакваните резултати. Домат, който изглежда добре, в действителност може да не носи толкова ползи за тялото ни, колкото очакваме. Нека да разгледаме накратко как третираме почвата, въздуха и водата – източниците на храната ни. Из- ползваме почвите през цялото време. Извличаме хранителните вещества от тях и създаваме нови пусти- ни. Нека погледнем земеделието – как в действителност се отглежда и приготвя храната. Торовете основно се състоят от три минерала – натрий, калий и фосфор. Но почвите се нуждаят приблизително от 52 раз- лични минерала. Често в тях липсват желязо, цинк, магнезий, калций, манган и други необходими веще- ства. Ако в почвата няма достатъчно хранителни вещества, растенията също стават недохранени и слаби. Те губят способността си да се защитават и са атакувани от вредители. Химическата индустрия предлага стимулатори на растежа и пестициди. Благодарение на науката днес имаме хиляди ефективни химически съединения, които помагат на производителите, но като резултат често получаваме дефектни хранителни продукти. След това трябва да сготвим тези продукти. Изследвания показват, че дори ако храната е само леко задушена, губи ензимите си, които трябва да ни помагат за храносмилането й. Vita Aktiv е витаминен коктейл от концентрати от плодове и зеленчуци, който съдържа допълнително много микроелементи и минерали, които имат незаменимо влияние върху човешкото тяло.

Избрани съставки: концентрати от плодове и зеленчуци (червено грозде, ябълки, вишни, бъз, касис, шипки, ягоди, къпини, моркови, трънки, боровинки, арония, сливи, червено френско грозде, ракитник, лимони, праскови, кайсии, малини, хибридни къпини, домати), витамин D3, витамин E, тиамин, витамин B2, витамин B6, витамин B12, ниацин, фолиева киселина, панто- тенова киселина, биотин.

Съвет: Vita Aktiv може да се ползва от деца и възрастни. Може да е от полза за родители- те, чиито деца отказват да ядат плодове и зеленчуци. Освен това не съдържа оц- ветители и консерванти. Vita Aktiv служи за дългосрочно снабдяване с витамини. Продуктът съдържа концентрати от плодове и зеленчуци, натурален е за тялото и се усвоява добре.

Крайната цена е с включено ДДС.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Или се обадете на тел. 02/ 439 8104
Търсене по тагове