Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
+359 (2) 439 8104
Безплатна доставка над 70лв.

LR Mind Master Red напитка за повишаване на умствената и физическата работоспособност

LR Mind Master Red напитка за повишаване на умствената и физическата работоспособност

32.90 лв.

Информация за продукта

LR Mind Master Brain & Body Performance напитка Formula RED напитка за повишаване на умствената и физическата работоспособност

- С плодов вкус
- С цялата антиоксидантна сила на екстракта от гроздово семе;
- По-дълга издръжливост с Mind Master;
- Неутрализира оксидантния стрес;

Защитава клетките на тялото;​Да се наслаждаваш пълноценно на живота и да постигаш всичко: успех в професията, триумф в спорта, време за семейството и за себе си. Тези, който искат да живеят толкова активно, трябва да се погрижат за оптимално снабдяване на организма си с хранителни вещества. Mind Master съдържа специално подбрани и съчетани микрохранителни вещества с важни функции.

Допринася за:
- нормален енергиен метаболизъм;
- нормална функция на нервната система;
- нормална психическа функция;
- намаляване на умората и изтощението;
- нормална когнитивна функция;
- защита на клетките от оксидантен стрес.

Препоръчителен прием: 80 мл дневно
Грамаж: 500 мл

Mind Master е първият продукт в света, който е изцяло фокусиран върху темата стрес! Физическият стрес е неутрализиран, а тялото и умът получават нова, свежа енергия. По-дълга издръжливост, по-голяма работоспособност, повече енергия – сега това е много лесно с Mind Master!

Mind Master защитава ефективно тялото и клетките от оксидантен стрес, т.е. от твърде голям брой свободни радикали. Едновременно с това подпомага енергийния метаболизъм, както и когнитивните и психологическите функции. Освен това Mind Master намалява ефективно умората и изтощението, за да сте по-издръжливи в ситуации на стрес!

В периоди на стрес тялото ни се нуждае от особено много енергия под формата на микрохранителни вещества. Изследвания на LR показват как Mind Master може да повиши концентрацията на микрохранителни вещества в кръвта. Но също така от огромно значение за LR е и отличното качество на Mind Master. То е потвърдено от INSTITUT FRESENIUS Quality Seal – един от най-строгите печати за качество на пазара!

Важно! Хранете се разнобразно и водете здравословен начин на живот!

Крайната цена е с включено ДДС.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Или се обадете на тел. 02/ 439 8104
Търсене по тагове